ČOKOLADNE DELICIJE TVORNICE ČOKOLADE HAUSWIRTH I LJEPOTICA DUNAVA BRATISLAVA

Garantirano
215,00 Kn
1 dan autobusom
Subota, 12.05.2018.

Mjesto polaska:

Autobusni kolodvor: Daruvar, Virovitica


Vožnja uz usputna zaustavljanja putem prema jezeru Kittsee, gdje se nalazi tvornica čokolade Hauswirth. U sklopu tvornice moguć je razgled proizvodnog procesa, a čokoljupce će oduševiti trgovina u kojoj se mogu kupiti sve najpoznatije slastice po povoljnim cijenama. Slobodno vrijeme za kupnju proizvoda i uživanje u čokoladnim delicijama.

Nakon toga nastavljamo kraću vožnju do Bratislave. Grad obiluje brojnim kulturno povijesnim građevinama koje su većinom smještene u starom dijelu grada, koji je glavno mjesto bogatih kulturnih događanja tijekom cijele godine. Po dolasku, razgled započinjemo odlaskom do dvorca na brežuljku iznad Dunava, s kojeg se pruža prekrasan pogled na grad. Dvorac je jedno od rijetkih mjesta odakle se vide tri države: Austrija, Mađarska i Slovačka. U Starom gradu se nalazi većina kulturnih i povijesnih znamenitosti grada kao što su gradska vijećnica, Mihaelova vrata -jedina očuvana vrata nekadašnjih srednjovjekovnih gradskih zidina koja se ujedno smatraju najstarijom građevinom u Bratislavi, katedrala sv. Martina -impresivna gotička katedrala koja je služila za krunidbe monarha, Primacijalni trg s nadbiskupskom palačom, Slovačko narodno kazalište, Predsjednička palača… Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti.

Dolazak u mjesta polaska očekuje se u večernjim satima.

Cijena aranžmana uključuje:
  • prijevoz autobusom turističke klase, licenciranog turističkog pratitelja na putovanju, posjet tvornici Hauswirth, sve razglede prema programu, jamčevno osiguranje, osiguranje od odgovornosti, troškovi organizacije i realizacije, PDV.

 

Za putovanje vrijedi Ugovor i Opći uvjeti putovanja Niba Tours d.o.o.